Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Χαιρετισμός του Αναπλ.Διευθυντή Εκπαίδευσης ΠΕ Κυκλάδων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2013-2014

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, συναδέλφισσες και συνάδελφοι

με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2013-14, θα ήθελα να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για μια δημιουργική σχολική χρονιά.
Καλωσορίζω τους μαθητές μας και ιδιαίτερα εκείνους της Α΄Δημοτικού και  τους εύχομαι η καινούργια σχολική χρονιά να είναι  ευχάριστη, γόνιμη και γεμάτη νέες ανακαλύψεις.
Θέλω να πιστεύω ότι  οι εκπαιδευτικοί, παρά τις αντιξοότητες που όλοι βιώνουμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να φέρουν σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο το παιδαγωγικό τους έργο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας καινοτόμες δράσεις,. Στο δύσκολο αυτό  έργο, εμψυχωτές και συνοδοιπόρους χρειαζόμαστε τους γονείς ώστε να είναι πιο εύκολη  η ανακάλυψη της γνώσης  και η υιοθέτηση από τους μαθητές αξιών όπως η συνεργασία, η φιλία, η ανοχή στη διαφορετικότητα, ο εθελοντισμός, η περιβαλλοντική συνείδηση.
Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω ότι το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κι εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στις οικογένειές τους, πάντα με διάθεση συνεργασίας επιδιώκοντας την πραγματοποίηση όλων των εκπαιδευτικών στόχων.
Ελπίζουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι το ίδιο και ακόμη περισσότερο δημιουργική  από την περσινή με την καλή θέληση και την ακούραστη προσπάθεια όλων μας.
                                                            Ο ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ   


                                                                                ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου