Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Το σχολείο μας σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Κάθε τάξη του σχολείου μας διάλεξε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο να σας ευχηθεί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τις Άγιες Μέρες που έρχονται:

Η Α΄ τάξη ....
Η Β΄Τάξη...


 Η Γ΄ Τάξη...

 Η Δ1΄ Τάξη...

 Η Δ2΄ Τάξη...


Η Ε1΄ Τάξη...
Η Ε2΄ Τάξη...
Η Στ1΄ και Στ2΄ Τάξη...

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!
Αγάπη και Γαλήνη 
στις καρδιές όλων μας!

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Ο εορτασμός της Πολιούχου της Άνδρου Παναγίας Θεοσκεπάστου.
Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η χάρη της Παναγίας της Θεοσκέπαστης. Το σχολείο μας όπως πάντα πλαισίωσε τις εκδηλώσεις της πανανδριακής γιορτής.
Η Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις συμμετείχαν στην πρωινή λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνας.Το απόγευμα η ΣΤ΄ τάξη συμμετείχε με επιτυχία στην εκδήλωση των χορευτικών που πραγματοποιήθηκε στην αυλή της εκκλησίας.

Το βράδυ, πλήθος μαθητών του σχολείου μας έλαβε μέρος στη λαμπαδηφορία. Φέτος ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας, αγόρασε και πρόσφερε για την περίπτωση 50 ξύλινα φαναράκια, τον οποίο και ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο γυμναστή του σχολείου μας κο Γεώργιο Μουζάκη για την εκμάθηση των χορών στους μαθητές, στο δάσκαλο κο Νίκο Μποτζιώρη που είχε τη γενική μέριμνα των εκδηλώσεων, στους συνάδελφους εκπαιδευτικούς που πρόσφεραν τη βοήθειά τους στις εκδηλώσεις και φυσικά στους μαθητές του Σχολείου μας , που λάμπρυναν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.