Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρασκευή 11/6/2010 ώρα:7.00 μ.μ.

Τα παιδιά της Α' Τάξης καλωσορίζουν τα "πρωτάκια" της νέας σχολικής χρονιάς στο θεατράκι του σχολείου μας.


Δευτέρα 14/6/2010 ώρα: 11.00 π.μ.

Παρουσιάση δρώμενων στα πλαίσια περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων από τους μαθητές των τμημάτων Β2' και Δ2' στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.


Δευτέρα 14/6/2010 ώρα: 7.30μ.μ.

Θεατρική παράσταση "Η δασκάλα που το κεφάλι της έγινε καζάνι" από τους μαθητές της ΣΤ' τάξης στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.


Τρίτη 15/6/2010 ώρα: 8.00 μ.μ.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο προαύλιο του σχολείου μας.


Σας περιμένουμε!!!!

6 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις σας και καλό καλοκαίρι σε όλους, μικρούς και μεγάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To τέλος της κάθε σχολικής χρονιάς είναι ένας σύντομος σταθμός στη ζωή του κάθε παιδιού μα και των εκπαιδευτικών. Να έχετε επιτυχία, να περάσετε καλά σε ένα δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται και να επανέλθετε ανανεωμένοι το Σεπτέμβρη καλοί μου συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω να λέω για την πρώτη εκδήλωση της υποδοχής των παιδιών του νηπιαγωγείου πως ήταν πολύ όμορφη. Συγχαρητήρια στους δασκάλους!

    Δε λέω ακόμη καλό καλοκαίρι, την Τρίτη με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω λογια για την θεατρικη παρασταση της ΣΤ'. Ηταν φανταστικη και πολυ συγκινιτικη... Απο οτι πηρε το ματι μου τα παιδια κλαψαν, ειδικα τα κοριτσια κλαιγαν μεχρι το τελος. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε δασκαλους αλλα περισσοτερο στα παιδια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ!!! Πραγματικά όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ήταν όλα φανταστικά!!! Και αλήθεια είναι ότι κλάψαμε τόσο απο χαρά όσο και απο λύπη που θα φύγουμε απο το αγαπημένο μας ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ!!!
    Για όλα αυτά ευχαριστούμε την κυρια Δέσποινα οπού μας βοήθησε όλα αυτά τα 6 χρόνια!!!Περισσότερο όμως την κυρία Ιουλία για όοοοοοολα αυτά που έκανε αυτά τα 2 υπέροχα χρόνια, αλλά και όλους τους δασκάλους!!!

    Γαβριέλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πω;το δημοτικό δεν θα το ξεχάσω ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή